Arcobaleno


De Gravestraat 1 9100 Sint-Niklaas
+32465705291 Klik om te bellen

Over Arcobaleno

Waarom is Arcobaleno de beste keuze voor jou?

Wij garanderen kwaliteit en professionaliteit voor al onze klanten. Wij hebben ons altijd ingezet om onze trouwe klanten mooi te maken en hen op hun best te laten voelen. U kan hier terecht voor al uw hand- en voetbehandelingen. Bij ARCOBALENO is uw tevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij voorzien een breed scala aan hoogwaardige producten en nagelsalon services die aangepast worden aan uw behoeften. Wij halen onze kracht uit de wens dat u zich goed voelt en er geweldig uitziet.

Meer over Arcobaleno:

Wij beschikken over meerdere manicure technieken zoals Classic manicure, classic Russian manicure, Combi manicure, Europese manicure, Apparaat manicure en medische manicure. Al deze technieken worden toegepast na professioneel onderzoek en afhankelijk van uw huid type, gezondheidstoestand en nagelproblemen. Met deze behandeling wordt al het vuil en oneffenheden weggehaald, eelt verwijderd en uw huid extra glans gegeven met behulp van polijst frees.

Wat kan Arcobaleno je bieden?

Onze visie Volledige sterilisatie van instrumentaria bij 200°C is verplicht om hygiëne en veiligheid te garanderen. In deze tijd met gevaarlijke bacteriën en ziektes nemen wij alle stappen om u te beschermen. Onze sterilisatie staat op een hoog medische niveau en wij nemen alle nodige maatregelen voor uw gezondheid. Manicure instrumenten dienen gesteriliseerd te worden. Voorafgaand aan de sterilisatie worden de instrumenten eerst gereinigd met een chemische stof. Het reinigen heeft als doel de hoeveelheid microbiologische bacteriën van een voorwerp vóór sterilisatie te laten dalen. Dan pas volgt het daadwerkelijke steriliseren. Verder wordt absolute sterilisatie uitgevoerd met een heteluchtsterilisator. Door verhitting met droge lucht worden alle micro-organismen, zoals bacteriën, virussen, schimmels en sporen gedood..

Arcobaleno in het kort

Diensten

Gellak
Gelnagels
Manicures
Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Nail art
Navullingen
Navullingen
Pedicure
Reparaties
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Arcobaleno

Arcobaleno

Arcobaleno


De Gravestraat 1 9100 Sint-Niklaas
+32465705291 Klik om te bellen