Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Zelebaan 47
    9160 Lokeren
  • 0491 04 38 48

SensatioNails

Waarom is SensatioNails de beste keuze voor u?

Nagelstudio SensatioNails onderscheidt zich door deskundig opgeleid te zijn, integenstelling door de hedendaagse cursussen waarbij je op slechts een paar uurtjes een attest in handen krijgt. Hierdoor werd SensatioNails een begrip in haar regio. Men kan er terecht voor deskundig advies bij nagelproblemen, zoals nagelbijten maar ook voor verschillende nagelziektes of nagelbeschadigingen door ongeval e.d. Natuurlijk ook om klanten die broze nagels versterkt willen zien, of voor degene die sterke nagels hebben, maar langer geniet willen hebben van hun kleurtje. Heb je een onvergetelijk feestje in het vooruitzicht, dan biedt SensatioNails een verzorgde afwerking van jouw stralende outfit, en dit door jouw vingernagels een onberispelijke verzorging te geven.

Meer over SensatioNails:

SensatioNails ziet het als haar taak om de klanten een positief gevoel te geven. Er is immers niks mooiers dan iemand de zaak te zien verlaten met een glimlach op het gezicht. Wij staan voor ervaring, maar ook voor vertrouwen en blijvende inzet. Klanten zijn ons dierbaar en niet vanzelfsprekend. Dankzij deze slogan, mogen wij dankbaar zijn voor het jarenlange vertrouwen van het klienteel.

Wat kan SensatioNails u bieden?

U kan bij ons terecht voor het verlengen van de nagels, versterken van de natuurlijke nagels, alsook voor de teennagels. Dit alles met gellac, of verstevigende gels. Vele kleuren naar keuze, maar vanzelfsprekend is een natuurlijke look ook verkrijgbaar. Wenst U één of meerdere nagels versierd met glitters of fantasie, dan kunnen wij hiervoor zorgen.

Wie gingen u voor?

Jong en oud zijn welkom. Wenst uw kind mooie nageltjes voor de communie of lentefeest, dan is dit ongetwijfeld een heel leuk geschenk. Bent U muzikant, en wenst U de nagels te verstevigen voor het bespelen van uw instrument? Ook zij kunnen hiervoor bij ons terecht. Heeft U nagels die niet mooi egaal zijn, dan kunnen wij deze behandelen, zodat ze er opnieuw glad en gezond uitzien. Bent U man of vrouw,... Iedereen is welkom.Deze nagelstudio in het kort

Diensten

  • Nagelverlengingen
  • Nail art
  • Navullingen
  • Reparaties

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Nee