Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Volkaertslei 59
    2160 Wommelgem
  • 0496/864.823

Nails Avenue

Waarom is Nails Avenue de beste keuze voor u?

Perfectie, dat is steeds mijn doel. Reeds 20 jaar ervaring met gelnagels, nailart en recent is het ook mogelijk om je wimpers te lashen, een carbon peeling (DE Hollywoodpeeling !) en Plasmabehandelingen (huidlifting zonder chirurgie) te laten uitvoeren. Kortom bijna alles onder 1 dak, want binnenkort kan je bij mij ook terecht voor verschillende technieken wenkbrauwen zoals Powder brows en Microblading !

Meer over Nails Avenue:

Geen personeel bij Nails Avenue, een uitgebreide waaier van schoonheidsverzorgingen en kwaliteit staan bovenaan het lijstje !

Wat kan Nails Avenue u bieden?

Vertrouwen in je schoonheidsspecialiste is belangrijk, vandaar ook de verschillende mogelijkheden van schoonheidsverzorgingen zoals wimperlashing, carbon huidpeeling, plasmabehandelingen, Powder brows en Microblading. Mijn klanten vragen naar meer en dat krijgen ze ook ! Neem een kijkje op www.nailsavenue.be.

Wie gingen u voor?

Mijn zaak bevindt zich in Wommelgem en mijn klanten situeren zich rond deze regio, maar zelfs vanuit het Brusselse en Gentse hebben ze de weg gevonden naar Nails Avenue ! De meeste klanten volgen me al 20 jaar en betekenen dan ook heel veel voor mij ! Wat mijn klanten waarderen, is de persoonlijke approach en dat ik voldoende tijd voor hen reserveer.Deze nagelstudio in het kort

Diensten

  • Nagelverlengingen
  • Nail art
  • Navullingen

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja