Huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny


Klaarstraat 96 1745 Opwijk
0473679968 Klik om te bellen

Over Huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny

Waarom is Huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny de beste keuze voor jou?

Bij huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny zijn we gespecialiseerd in huidverbetering en gelnagels. Door het volgen van opleidingen en workshops Kunnen we onze behandelingen vernieuwen en verbeteren. We blijven niet stil staan. Het gelaat en de handen zijn een belangrijk begrip bij ons in het instituut. Alles wat met het gelaat te maken heeft zoals rimpelvorming, acné, pigmentatie, ... kan worden verzorgd. Geen enkel huidprobleem is ons onbekend. Ook op vlak van de handen blijven we niet stil staan. We hebben al veel workshops/ perfectie trainingen gevolgd en zullen dit ook blijven doen om de klant met mooie verzorgde handen/nagels naar buiten te kunnen laten gaan. Ook voor nail-art kan u bij ons terecht. Deze wordt met de hand getekend.

Meer over Huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny:

Mijn naam is Jolien Segers en ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Mijn doel is om de klant niet enkel te verzorgen maar hun huid of nagels ook te verbeteren. In onze verzorgingen staat huidverbetering centraal. Zelfs bij het leggen van gelnagels wordt er aandacht besteed aan de huid rondom de nagel, ook dit is heel belangrijk. We staan nooit stil en blijven bijscholen op vlak van schoonheid. Er kunnen ook steeds veranderingen optreden op vlak van behandelingen, maar de huid en nagels blijven steeds op nummer 1 staan.

Wat kan Huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny je bieden?

We werken enkel met kwaliteitsvolle producten die bij de klant geen allergische reacties kan veroorzaken. Indien dit wel het geval zou zijn zoeken we steeds naar oplossingen zodat u als klant de juiste behandeling krijgt.

Foto's

Huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny in het kort

Diensten

Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo Huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny

Huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny

Huidverbeteringsinstituut en nagelstudio Soft & Shiny


Klaarstraat 96 1745 Opwijk
0473679968 Klik om te bellen