Inails


Schipstraat 57 9550 Herzele
0494484810 Klik om te bellen

Over Inails

Waarom is Inails de beste keuze voor jou?

Inails is een net opgestart bedrijf met heel gemotiveerde werknemers. Wij werken met de producten van LCN. Deze producten zijn zuurvrij en niet getest zijn op dieren! Met andere woorden, je nagels zullen niet zo beschadigd worden dan wanneer er wel zuur gebruikt wordt! Waardoor je ook geen pauze moet nemen na 6 maand. Heb jij soms eens dat nagelstylisten zeggen "jij hebt geen goede nagels om gelnagels te houden." Toch wel, bij Inails is er een product voor elk nageltype!

Meer over Inails:

Inails is een jong en gemotiveerd bedrijf. Bij ons staat de klant werkelijk op de eerste plaats. Is er toch iets niet in orde werken wij de fout gratis bij. In de toekomst hopen wij ons bedrijf verder uit te bereiden naar Inails & beauty om zo ook nog andere behandelingen aan te bieden. Hierbij zullen wij luisteren naar de vragen van onze klanten.

Wat kan Inails je bieden?

De producten (LCN) die Inails gebruikt zijn zuurvrij. Zuur zorgt ervoor dat er als het ware kleine putjes in je nagel gemaakt worden waardoor de lak blijft zitten. Deze kleine putjes zorgen ervoor dat je nagel broos en beschadigd raakt. De producten van LCN werken zuurvrij waardoor de nagels minder beschadigd raken! Daardoor hoef je bij ons ook geen pauze in te lassen na 6 maanden, wat bij andere merken wel aangeraden is. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en proberen deze zo goed mogelijk te vervullen. Is er toch iets niet in orde, lossen wij het probleem gratis op. Klanttevredenheid staat voor ons op de eerste plaats!

Wie gingen je voor?

Voorgaande klanten waren steeds tevreden over de service van Inails. Ik krijg de meeste klanten uit mond aan mond reclame wat toont dat de klanten tevreden zijn. Bij Inails is er een product voor elk soort nagel. Werkt een product niet goed bij jou, dan gaan we onmiddellijk op zoek naar een beter LCN-product dat wel goed werkt! We scholen ons ook regelmatig bij zodat we op de hoogte blijven van de nieuwe trends en technieken!

Inails in het kort

Diensten

Gelnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Inails


Schipstraat 57 9550 Herzele
0494484810 Klik om te bellen