Jessyn Beauty


Bremheidelaan 18 Unit F 2300 Turnhout
0474 20 12 18 Klik om te bellen

Over Jessyn Beauty

Welkom bij Schoonheidssalon Jessyn Beauty !

Ik ben Cynthia, oprichtster en eigenares van Schoonheidssalon Jessyn Beauty ! 
De naam Jessyn is een woordspeling van de naam van mijn zoontje (Jesse) en van mijn naam (Cynthia). Beauty staat dan weer voor schoonheid, omdat er achter elke vrouw een schoonheid schuilt. 

Het idee achter de orchidee is ontstaan vanwege mijn meter. Zij vond deze bloemen super mooi maar ik heb helaas in de eerste corona-uitbraak afscheid van haar moeten nemen. Ik was haar oogappel en zij was mijn alles. Zij was steeds een luisterend oor en mijn steun en toeverlaat in alles wat ik deed. Daarom wou ik haar toch een heel speciaal plekje geven in mijn schoonheidssalon. 

Na jaren dromen over een eigen schoonheidssalon, heb ik in januari 2020 de eerste stap gezet en mijn eerste opleiding gelnagels gevolgd. In datzelfde jaar heb ik nog een perfectietraining voor het plaatsen van gelnagels en wimperlifting gevolgd. In juli 2021 heb ik ook een snelheidstraining gevolgd. 

Ik ben een echte perfectionist, daarom volg ik elk jaar verschillende opleidingen en perfectielessen, zodat ik mij steeds kan verbeteren, de beste kwaliteit kan leveren en de nieuwste technieken ken. 

Bij mij staat jij, de klant centraal. Iedereen is uniek dus wat voor mij heel belangrijk is, is een persoonlijke aanpak, dat iedereen zich thuis voelt en dat je gelukkig naar buiten gaat. 

Ik bied volgende behandelingen aan:

* Gelnagels
* Gellak
* Manicure 
* Natural Nail Treatment
* Wimperlifting


Hopelijk zie ik je snel bij een behandeling ! 


Liefs, Cynthia 

Diensten

Gellak
Gelnagels
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties

Onze locatie

Logo Jessyn Beauty

Jessyn Beauty

Jessyn Beauty


Bremheidelaan 18 Unit F 2300 Turnhout
0474 20 12 18 Klik om te bellen