Nagelstudio Karo, Groothandel, Opleidingen


Theophile Donnéstraat 72 3540 Herk De Stad (Donk)
0479268870 Klik om te bellen

Over Nagelstudio Karo, Groothandel, Opleidingen

GROOTHANDEL, OPLEIDINGEN, NAGELSTUDIO KARO, Theophile Donnestraat 72, Herk De Stad (Donk), VOEL JE GOED TOT IN DE TOPPEN VAN JE VINGERS!

Wat begon als een gewone interesse voor mooie nagels is uitgegroeid tot een grote passie! Droomt jij al langer van mooie nagels en weet je dat mooie nagels een meerwaarde creëren voor je persoonlijke look? Dan hebben wij elkaar gevonden! Mooie nageltjes zijn voor mezelf ook net dat ietsje meer en het geeft me een goed gevoel!

Karo is mijn naam en ik ben distributeur van het nagelmerk (Harmony) Gelish, Morgan Taylor & Abstract  Mijn groothandel is gelegen in Herk-de-Stad.

Naast nagels zetten en de verkoop van mijn producten geef ik ook les aan toekomstige nagelstylisten. Sinds 2016 ben ik official Hand & Nail Harmony PhD BACHELOR Educator!Ook voor het merk Abstract ben ik sinds kort bachelor educator!

Regelmatig woon ik workshops, wedstrijdtrainingen bij en bezoek ik (inter)nationale beurzen, zo blijf ik beschikken over de juiste technieken en de nieuwste trends!

Ik heb me gespecialiseerd in nagellak, soak-off, gel, acrylnagels, polygel en acrygum. Ik werk met professionele producten van Harmony(Nail Alliance) en Nail artist. Je hebt keuze uit een groot assortiment glitters en kleuren, extravagant of juist een heel natuurlijke look.

Wil je graag eens een onnavolgbare indruk nalaten als je iemand een hand schudt? Een koffie/drankje, een leuke babbel en even later ga je naar huis met wauw...prachtige nagels!

Nood aan een bijverdienste? Op zoek naar een carrièrewending? Droomt je er al langer van om zelf mooie nagels te kunnen zetten! Onze langdurige opleiding (35u) is een cursus waar je zowel een beetje theorie als praktijk krijgt! Je leert zowel een soak-off gel als een klassieke set gel-, acrylnagels, POLYGEL/ACRYGUM zetten en natuurlijk alle kneepjes van het vak!

Is je interesse gewekt of blijf je met vragen zitten, contacteer me!! Volg ons ook op facebook, twitter, instagram, pinterest !

Theophile Donnéstraat 72

3540 Herk –De-Stad / Donk

0479 26 88 70!

Mijn website is online, laat je verrassen!

https://www.nagelstudiokaro.com

www.nagelstudiokaro.be

info@nagelstudiokaro.be

Foto's

Nagelstudio Karo, Groothandel, Opleidingen in het kort

Diensten

Gellak
Gelnagels
Manicures
Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Nail art
Navullingen
Navullingen
Opleidingen
Polygel
Reparaties
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Nagelstudio Karo, Groothandel, Opleidingen

Nagelstudio Karo, Groothandel, Opleidingen

Nagelstudio Karo, Groothandel, Opleidingen


Theophile Donnéstraat 72 3540 Herk De Stad (Donk)
0479268870 Klik om te bellen