Nagelstudio Wellnails Everberg


Spechtenstraat 18 3078 Everberg
0468243924 Klik om te bellen

Over Nagelstudio Wellnails Everberg

Waarom is Nagelstudio Wellnails Everberg de beste keuze voor u?

Wellness voor uw nagels Uitgebreide keuze aan kleuren en technieken (gel, shellac, acryl) Ook schoonheidsbehandelingen, massagestudio en wellnescentrum Complete verzorging van kop tot teen.

Meer over Nagelstudio Wellnails Everberg:

Uw handen vormen het visitekaartje van uw verschijning. Uiteraard wilt u uw handen en nagels goed laten verzorgen. Nagelstudio Wellnails heeft daarom diverse mogelijkheden op het gebied van hand- en nagelverzorging Manicure en massage bij Wellnails Everberg U kunt bij ons terecht om kunstnagels te laten plaatsen, opvullen, repareren of verwijderen. We zijn gespecialiseerd in gelnagels en we kunnen uw nagels een prachtige, eigentijdse uitstraling geven. Wilt u uw eigen nagels natuurlijk laten stralen, dan kiest u voor het aanbrengen van een gellak of een french manicure. Uw nagels zien er dan glanzend en gezond uit. Als u uw gehele handen wilt laten verzorgen, dan kiest u voor een manicure. Uw huid, nagelriemen en nagels krijgen dan de aandacht die ze verdienen. We adviseren u vanzelfsprekend graag over de verschillende mogelijkheden zodat u een goede keuze kunt maken. Wilt u een afspraak maken met onze nagelstudio te Everberg? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Dat kan via het telefoonnummer 0468.24.39.24. We helpen u graag verder. Open van maandag tot en met zaterdag. Ook 's avonds!

Wat kan Nagelstudio Wellnails Everberg u bieden?

Gratis parking

Foto's

Voorbeeld klant

Nagelstudio Wellnails Everberg in het kort

Diensten

Acryl
Manicures
Manicures
Nagelverlengingen
Nagelverlengingen
Nail art
Nail art
Navullingen
Navullingen
Reparaties
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Artikelen

Wat zijn gelnagels?

Wat zijn gelnagels? Wens je stevige nagels, dan wordt de gel op je nagels aangebracht. Wens je ook lange nagels dan wordt er gebruik gemaakt van ofwel tips of sjablonen. In tegenstelling tot het poederige...

Onze locatie

Logo Nagelstudio Wellnails Everberg

Nagelstudio Wellnails Everberg

Nagelstudio Wellnails Everberg


Spechtenstraat 18 3078 Everberg
0468243924 Klik om te bellen