Studio N


Lelielaan 14 2630 Aartselaar
0478562546 Klik om te bellen

Over Studio N

Waarom is Studio N de beste keuze voor jou?

Mijn leuze? Iedereen moet met mooie nagels kunnen rondlopen. Doordat ik een professionele, volledig ingerichte studio heb aan mijn woning, kan ik de prijzen democratisch houden en niet de huur van een pand te hoeven doorrekenen. Al voor 25€ heb je een mooie set!

Ik werk op afspraak zodat ik voldoende tijd kan geven aan mijn klanten, kan luisteren en jou met de mooiste nagels op pad kan sturen. Het is ook mogelijk om afspraken op zondag te maken.

Ook zorgkundigen kunnen bij mij terecht voor een versteviging van de natuurlijke nagels: de Rubberbase Treatment in verschillende nude-tinten die passen bij jouw huidskleur. Afgewerkt met een matte topcoat merk je niets van een kunstnagel op jouw nagels. Maar je hebt wel 3 weken een nette set en geen gebroken/gespleten/afgebladerde nagels meer.

Meer over Studio N:

Ik ben Nathalie, een zeer gepassioneerde, gecertificeerde nagelstyliste. Altijd mee met de nieuwste trends en doe elke maand een nieuwe actie. Met meer dan 200 kleuren stel ik niemand teleur. Vraag zeker naar jouw spaarkaart bij jouw 1e afspraak, die geeft bij een volle kaart een korting van €2.50.

Foto's

Studio N in het kort

Diensten

Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Studio N

Studio N

Studio N


Lelielaan 14 2630 Aartselaar
0478562546 Klik om te bellen