THE Beauty Bar


Kloosterstraat 32 2275 Gierle
0472939662 Klik om te bellen

Over THE Beauty Bar

Waarom is THE Beauty Bar de beste keuze voor u?

Ik werk in mijn studio enkel met “polygel” voor het plaatsen van nagels, wat niet schadelijk is voor de eigen natuurlijke nagel , men kan er fijn mee werken is..Geen lifting/loskomen van de kunstnagel meer. toch steviger dan gewone hardgel en flexibeler dan acryl.. ook worden steeds bij elke behandeling de nagelriempjes netjes inorde gezet! prijzen nieuw set 60€ bijwerking 30€, gellac op de natuurlijke nagel 30€ Alsook de nagels van de voetjes komen aan bod.. 30€ U wordt steeds ontvangen met een drankje en knabbeltje.

Meer over THE Beauty Bar:

U wordt altijd geholpen door dezelfde persoon daar ik alleen werk. Kwaliteit boven kwantiteit.. u bent dan ook niet op 45min terug buiten.. ik neem mijn tijd.. Mijn toekomst beeld is om gewoon mijn gezellige zaak te behouden.. niet gaan uitbreiden naar groter want dan wordt het enkel maar onpersoonlijker!

Wat kan THE Beauty Bar u bieden?

ik hecht veel belang aan de persoonlijke aanpak en vooral luisteren naar de klant zijn wensen, zodat elke klant met een tevreden gevoel en mooie nageltjes naar huis gaat.

Wie gingen u voor?

Mijn cliënteel bestaat uit zowel de jongeren dan de oudere dames. Iedere klant moet content buiten gaan. Klanten apprecieren het dat ze een drankje aangeboden krijgen.

THE Beauty Bar in het kort

Diensten

Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo THE Beauty Bar

THE Beauty Bar

THE Beauty Bar


Kloosterstraat 32 2275 Gierle
0472939662 Klik om te bellen