Tips 'n Toes


Mechelsesteenweg 20 2830 Willebroek
0497547309 Klik om te bellen

Over Tips 'n Toes

Hallo! Welkom bij Tips 'n Toes! Je komt niet terecht in een typsiche nagelsalon waar de regel 'time is money' geldt, maar je wordt verwelkomd in een huiselijke sfeer met een kopje koffie of thee of een verfrissend glaasje water. Ik trek graag de tijd uit voor elke afspraak. Of je nu komt voor een manicure, cosmetische pedicure, sugarwax behandeling of gelnagels met of zonder nailart, het me-time gevoel is net zo belangrijk als naar huis gaan met mooie nagels en een gezellige babbel hoort daar ook bij. Aangezien ik het erg belangrijk vind om me steeds te blijven bijscholen, volg ik regelmatig bijkomende trainingen. Hygiëne en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Tot binnenkort! Ilse

Wat kan Tips 'n Toes je bieden?

- Manicure & cosmetische pedicure: Je kunt bij mij terecht voor een manicure en voor een cosmetische pedicure, al dan niet afgewerkt met een gellak kleur.
- Rubberbase behandeling: Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel die sterker en beter is dan het oudere gellak-systeem dat wordt toegepast op korte nagels om deze te verstevigen. Zowel een naturelle finish als een kleur met of zonder nailart behoren tot de mogelijkheden.
- Gelnagels & acrylgel: Gelnagels bieden een waaier aan mogelijkheden en zijn zowel ideaal op de natuurlijke nagels als voor diegenen die verlengingen van hun eigen nagels wensen. Acrylgel is een nieuw revolutionair systeem dat de beste eigenschappen van gel en acryl combineert.
- Nailart: Van basic nailart tot handgetekende designs en inlay nailart. Je hebt de keuze uit een uitgebreid aanbod.
- Kwalitatieve producten voor thuisgebruik: Je kan bij mij producten voor de thuisverzorging aankopen zodat je je nagels in goede conditie houdt.
- Accessoires: Op zoek naar een leuk fantasiejuweel of sjaaltje? Ook dat vind je bij mij.

Foto's

Gelnagels met handgetekende nailart

Tips 'n Toes in het kort

Diensten

Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Pedicure
Reparaties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Tips 'n Toes

Tips 'n Toes

Tips 'n Toes


Mechelsesteenweg 20 2830 Willebroek
0497547309 Klik om te bellen