Tres Sjiek


Steegstraat 29 2490 Balen
0484797935 Klik om te bellen

Over Tres Sjiek

Waarom is Tres Sjiek de beste keuze voor jou?

Een klant is bij ons nog net iets meer dan een nummer. Een vraagje? Advies nodig over een behandeling, opleiding of product? Dringend iets nodig uit de shop? Wij helpen U graag verder en zijn maar een telefoontje van U verwijderd. Bij hoogdringende gevallen zelfs ook al is buiten de normale openingsuren. Net dat beetje extra service die de digitale wereld U niet kan bieden. Dat is pas Tres Sjiek.

Meer over Tres Sjiek:

Met ruim 20 jaar ervaring is Nele Decock de vrouw en bezielster achter Tres Sjiek. Ze verzorgt zelf de klanten in haar nagelstudio, geeft opleidingen waarin kwaliteit de bovenhand haalt van kwantiteit én runt daarnaast een groothandel waarin nagelstylistes alles terugvinden wat ze nodig hebben. Hierin zijn we verdeler van merken zoals Abstract, D'or, Black by Vanessa en G'Lac.

Wat kan Tres Sjiek je bieden?

Alle aangeboden producten voor nagelstylisten zijn kwaliteitsproducten die uitvoerig zijn getest op samenstelling en veiligheid, en zijn door Nele persoonlijk uitgeprobeerd. Onze opleidingen zijn voor maximaal 6 cursisten, waardoor iedere deelnemer de nodige aandacht krijgt en hierdoor garantie op een kwalitatief hoogstaande training.

Wie gingen je voor?

Tres Sjiek wil vooral streekgericht werken op de nagelstylistes uit de nabije regio, om zoveel mogelijk een snelle en persoonlijke service te kunnen bieden.

Diensten

Gellak
Gelnagels
Groothandel nagelproducten
Manicures
Nagelverlengingen
Nail art
Navullingen
Reparaties
Verkoop essentiële oliën

Onze locatie

Tres Sjiek


Steegstraat 29 2490 Balen
0484797935 Klik om te bellen