YumiBeauty


August van de Wielelei 157B 2100 Deurne
03 321 75 82 Klik om te bellen

Over YumiBeauty

Waarom is YUMIBEAUTY de beste keuze voor u?

Perfectie, dat is steeds mijn doel. Reeds 20 jaar ervaring met gelnagels en nailart. Ook kan je bij ons terecht voor definitieve ontharingen, om je wimpers te lashen, Powderbrows, gelaatsverzorging, waxen en een pedicure te laten uitvoeren. Kortom alles onder 1 dak.

Meer over YUMIBEAUTY:

5 specialisten ter uwer beschikking op een uitstekend bereikbare locatie te Deurne, een uitgebreide waaier van schoonheidsverzorgingen en kwaliteit staan bovenaan het lijstje !

Wat kan YUMIBEAUTY u bieden?

Vertrouwen in je schoonheidsspecialiste is belangrijk, vandaar ook de verschillende mogelijkheden van behandelingen zoals definitieve laserontharing, Hydrafacial, wimperlashing, Powder brows, lippigmentatie, waxing, pedicure, Rubberbase en gelaatsverzorgingen. Mijn klanten vragen naar meer en dat krijgen ze ook ! Zoek je even "ME-time" ? Kom dan even relaxen bij Yumi ;-)

Wie gingen u voor?

Mijn zaak bevindt zich in Deurne en mijn klanten situeren zich rond deze regio, maar zelfs vanuit het Brusselse en Gentse hebben ze de weg gevonden naar YUMIBEAUTY ! De meeste klanten volgen me al 20 jaar en betekenen dan ook heel veel voor mij ! Wat mijn klanten waarderen, is de persoonlijke approach, dat ik voldoende tijd voor hen reserveer en kwaliteit hoog in het vaandel draag !

Foto's

Cadeaubon
Nail & pedicure room
Brows

YumiBeauty in het kort

Diensten

Gellak
Gelnagels
Manicures
Nail art
Pedicure
Wimperextensions

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo YumiBeauty

YumiBeauty

YumiBeauty


August van de Wielelei 157B 2100 Deurne
03 321 75 82 Klik om te bellen